FAQ items aan het laden...
FOTOGRAFIETIPS2021-04-16T15:00:34+02:00
Rocky Roads Logo

ROCKY ROADS’ FOTOGRAFIETIPS

Wij zijn de eersten die het zullen zeggen: fotografie draait echt niet alleen om techniek. Fotografie is namelijk veel meer dan dat. Het juiste moment, het gebruik van licht, oog voor detail, creativiteit… ga zo maar door. Een goede basis is echter wel noodzakelijk om door te gaan naar de volgende stap. De stap waarin jij echt een richting gaat kiezen in de fotografie, een eigen stijl gaat ontwikkelen en je durf te gaan onderscheiden. (We hebben trouwens een hele toffe Weekend Retreat & Workshop in Friesland die in het teken staat van die volgende stap als fotograaf!)

Om bij te dragen aan jouw basiskennis geven we je op deze pagina allerlei hele praktische fotografietips. Gratis en voor niets! Check ook vooral onze ‘Rock Jouw Roads’ Instagram Stories voor meer achtergrondinfo en extra instructievideo’s. Scroll door alle onderwerpen of zoek op een specifiek onderwerp met behulp van de zoekfunctie recht bovenin.

Vergeet ook niet elke maand mee te doen met Rocky Roads’ PhotoBoost waarin we je uitdagen jouw fotografiegrenzen te verleggen.
Fotoworkshop Rocky Roads Travel

BLOGPOSTS

Ga naar de bovenkant