Welkom bij Rocky Roads!

Rocky Roads biedt zorgvuldig ontworpen fotoreizen en educatieve retreats aan, alléén voor avontuurlijke vrouwen! Laat je meenemen naar de meest fotogenieke plekken in binnen- en in buitenland, en leer hoe je de meest pakkende beelden schiet. Ook kun je deelnemen aan kortere workshops, altijd op unieke locaties in Nederland en België.

Maar je vind hier ook van alles over coole en avontuurlijke getaways, helemaal gericht op de vrouwelijke reiziger. Of je nu in je eentje gaat, óf met een vriendin. Hopelijk raak je zo geïnspireerd om de wereld te verkennen!

Reisvoorwaarden
Privacyverklaring

ROCKY ROADS is aangesloten bij Stichting GGTO, een garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators. Stichting GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens het verblijf op lokatie. Bovendien garandeert Stichting GGTO tijdens je verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

CONTACT 1

Contact

Wil je meer informatie over de ROCKY ROADS fotoreizen, cursussen of workshops? Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.