Welkom bij Rocky Roads!

Rocky Roads biedt zorgvuldig ontworpen fotoreizen en educatieve retreats aan, alléén voor avontuurlijke vrouwen! Laat je meenemen naar de meest fotogenieke plekken in binnen- en in buitenland, en leer hoe je de meest pakkende beelden schiet. Ook kun je deelnemen aan kortere workshops, altijd op unieke locaties in Nederland en België.

Maar je vind hier ook van alles over coole en avontuurlijke getaways, helemaal gericht op de vrouwelijke reiziger. Of je nu in je eentje gaat, óf met een vriendin. Hopelijk raak je zo geïnspireerd om de wereld te verkennen!

ROCKY ROADS TRAVEL is aangesloten bij Stichting GGTO, een garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators. Stichting GGTO staat er voor garant dat je het door jou betaalde reissom terugkrijgt, indien wij als touroperator onverhoopt in financieel onvermogen zouden raken. Dit kan zijn vóór vertrek van de reis, maar ook tijdens het verblijf op locatie. Bovendien garandeert GGTO tijdens je verblijf ook jouw terugreis, indien wij als touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier geen zorg meer voor kunnen dragen. Voor deze garantstelling zijn wij verplicht een vast bedrag van 15 euro per boeking in rekening te brengen. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

CONTACT 1

Contact

Wil je meer informatie over de ROCKY ROADS fotoreizen, cursussen of workshops? Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.