FAQ items aan het laden...
FOTOWORKSHOPS2020-05-12T10:59:44+02:00
Rocky Roads Logo

Een aantal keer per jaar reizen we met Rocky Roads af naar de mooiste plekken in Nederland en België. Lekker dichtbij huis dus! Het zijn volle programma’s waarbij je op pad gaat met Sabrina en de mooiste foto’s schiet. Maar niet voordat je begrijpt hoe jouw camera precies werkt! Je leert de basistechnieken van de fotografie en kunt deze direct inzetten in concrete foto-opdrachten.

Tijdens de workshop start elke dag met een stuk theorie. Hierbij worden o.a. cameratechniek, de creatieve aspecten van fotografie en vaak ook een stukje nabewerking behandeld. Gedurende de dag bespreken we de foto’s die gemaakt zijn en krijg je feedback over jouw werk.

Rocky Roads biedt workshops aan voor zowel beginners als voor de meer geoefende fotograaf. Maar geen paniek! De opdrachten worden altijd aangepast aan jouw niveau.

Fotoworkshops | ROCKY ROADS TRAVEL

WILD WEEKEND WORKSHOPS

WILD WEEKEND WORKSHOPS

Een aantal keer per jaar bieden wij WILD WEEKEND WORKSHOPS aan. Deze meerdaagse workshops zijn gericht op een specifieke fotografie skill. Zo leer je bijvoorbeeld alle ins & outs over reisfotografie, reportagefotografie of portretfotografie bij daglicht. Zoals je van ons gewend bent worden deze in-depth trainingen gecombineerd met activiteiten in de buitenlucht. Denk aan mountainbiken, hiken, surfen of suppen… Dit alles op een bijzondere locatie èn in een groep met like-minded vrouwen. Gezelligheid gegerandeerd!

OVER SABRINA ALS DOCENT

Na afgestudeerde te zijn als fotograaf aan de KABK in Den Haag, behaalde Sabrina haar eerstegraads docentenbevoegdheid in de kunstvakken op Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Kort daarna begon zij als fotografiedocent op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Daarnaast is Sabrina medeverantwoordelijk voor het realiseren van de particuliere fotografieopleiding de Fotoschool in Amsterdam en is daar langere tijd werkzaam geweest als hoofddocent. Ook heeft Sabrina het docententeam van Media College Amsterdam ondersteund bij het opzetten van hun fotografieopleiding. Dankzij deze onderwijservaring is zij thuis in het lesgeven aan verschillende leeftijdsgroepen en in verschillende groepsvormen.

FOTOWORKSHOPS

 • Aanbieding!
  Fotoworkshop Brabant 's Best - ROCKY ROADS TRAVEL Fotoworkshop Brabant 's Best - ROCKY ROADS TRAVEL

  Is je hoofd vol? Ga met ons mee, naar daar waar de wind vrij spel heeft. Tijdens deze Fotoworkshop Brabant bezoeken we de stuifzandvlakte van de Loonse en Drunense Duinen. Hier heb je alle ruimte om te genieten van het steeds veranderende landschap van zand, heide en bossen.  De tweede dag ontdekken we het land van water, in Nationaal Park de Biesbosch. Per kano trotseren we de idyllische waterweggetjes en kreken waar de blauwzwarte beekjuffers dansen over het water. Uiteraard gaat de camera mee! Beide dagen krijg je les in het maken van de perfecte landschapsfoto en word je uitgedaagd je fotografiegrenzen te verleggen. Ga je mee?

   
 • Aanbieding!
  Fotografie Retreat Friesland Focus - ROCKY ROADS TRAVEL eat Friesland Focus - ROCKY ROADS TRAVEL

  Rocky Roads gaat off the grid! Even lekker weg van alles in het mooie Friesland... Na de spannende tijd van de afgelopen weken en veel binnen te hebben gezeten, is het nu tijd om de natuur op te zoeken en de rust in je hoofd terug te vinden. We begeven ons in de waterrijke omgeving van Nationaal Park de Alde Feanen. Sta eens stil en neem de stroming waar. De weerspiegeling van het water vertelt je soms meer dan je in eerste instantie dacht te zien. Wij nodigen je uit om te komen vertragen. Tijdens deze Fotografie Retreat Friesland 'Focus' kom je helemaal tot rust, pal op het Friese platteland, echt in the middle of nowhere... Maar, echt stilzitten doen we niet, want we ontdekken de omgeving te voet en per fiets. Daarnaast krijg je op een super-relaxte manier fotografieles met een artistieke insteek.

   
 • Fotoworkshop Veluwe Forest & Faces - ROCKY ROADS TRAVEL Weekend Fotoworkshop Veluwe Purle Rain XL - ROCKY ROADS TRAVEL

  We hebben lang binnen gezeten en nu is de tijd om voorzichtig aan weer naar buiten te gaan. Nature's calling! Als je in augustus de Veluwe bezoekt hoef je niet lang te zoeken naar de uitgestrekte paarse heidevelden. Tijdens deze Weekend Fotoworkshop Veluwe 'Purple Rain XL' leer je niet alleen hoe je dit stuk natuur het beste fotografeert, ook krijg je les in het maken van portretten op locatie. Lekker het hele weekend de natuur in dus! Eten en slapen doen we in een wonderschone vakantieboerderij. Gezelligheid gegarandeerd!

   
 • Aanbieding!
  Fotoworkshop Veluwe Forest & Faces - ROCKY ROADS TRAVEL