FAQ items aan het laden...
FOTOWORKSHOPS2020-05-12T10:59:44+02:00
Rocky Roads Logo

Een aantal keer per jaar reizen we met Rocky Roads af naar de mooiste plekken in Nederland en België. Lekker dichtbij huis dus! Het zijn volle programma’s waarbij je op pad gaat met Sabrina en de mooiste foto’s schiet. Maar niet voordat je begrijpt hoe jouw camera precies werkt! Je leert de basistechnieken van de fotografie en kunt deze direct inzetten in concrete foto-opdrachten.

Tijdens de workshop start elke dag met een stuk theorie. Hierbij worden o.a. cameratechniek, de creatieve aspecten van fotografie en vaak ook een stukje nabewerking behandeld. Gedurende de dag bespreken we de foto’s die gemaakt zijn en krijg je feedback over jouw werk.

Rocky Roads biedt workshops aan voor zowel beginners als voor de meer geoefende fotograaf. Maar geen paniek! De opdrachten worden altijd aangepast aan jouw niveau.

Fotoworkshops | ROCKY ROADS TRAVEL

WILD WEEKEND WORKSHOPS

WILD WEEKEND WORKSHOPS

Een aantal keer per jaar bieden wij WILD WEEKEND WORKSHOPS aan. Deze meerdaagse workshops zijn gericht op een specifieke fotografie skill. Zo leer je bijvoorbeeld alle ins & outs over reisfotografie, reportagefotografie of portretfotografie bij daglicht. Zoals je van ons gewend bent worden deze in-depth trainingen gecombineerd met activiteiten in de buitenlucht. Denk aan mountainbiken, hiken, surfen of suppen… Dit alles op een bijzondere locatie èn in een groep met like-minded vrouwen. Gezelligheid gegerandeerd!

OVER SABRINA ALS DOCENT

Na afgestudeerde te zijn als fotograaf aan de KABK in Den Haag, behaalde Sabrina haar eerstegraads docentenbevoegdheid in de kunstvakken op Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Kort daarna begon zij als fotografiedocent op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Daarnaast is Sabrina medeverantwoordelijk voor het realiseren van de particuliere fotografieopleiding de Fotoschool in Amsterdam en is daar langere tijd werkzaam geweest als hoofddocent. Ook heeft Sabrina het docententeam van Media College Amsterdam ondersteund bij het opzetten van hun fotografieopleiding. Dankzij deze onderwijservaring is zij thuis in het lesgeven aan verschillende leeftijdsgroepen en in verschillende groepsvormen.

FOTOWORKSHOPS

 • Fotowalk Amsterdam ‘Coffee & Canals’ | ROCKY ROADS TRAVEL Mini Workshop Amsterdam ‘Coffee & Canals’
  Geef jouw Instagramfeed of portfolio een boost dankzij deze Fotoworkshop Amsterdam 'Coffee & Canals' in onze hoofdstad! Ga op pad met fotograaf Sabrina die precies weet waar de allermooiste fotospots te vinden zijn. Te voet en per openbaar vervoer verken je de hoofdstad en kun je naar hartelust fotograferen. Van stadse natuur en iconische bruggetjes tot verborgen straatjes, alles komt deze leerzame en vooral gezellige fotoworkshop voorbij!
 • Fotoworkshop Veluwe Forest & Faces - ROCKY ROADS TRAVEL Fotoworkshop Veluwe Forest & Faces - ROCKY ROADS TRAVEL

  Het is zomer en de heide staat in bloei! Volgens velen is dit de mooiste tijd van het jaar om De Veluwe te bezoeken. Je hoeft dan ook niet lang te zoeken naar de heidevelden. Een explosie van paars! Vanaf de verschillende uitzichtpunten waar we naartoe wandelen zie je een uitgestrekte paarse deken. Je leert tijdens deze Fotoworkshop Veluwe 'Purple Rain' niet alleen hoe je deze bloeiende heide het allermooiste vastlegt, ook krijg je les in het maken van portretten op locatie. We gebruiken hiervoor alleen daglicht en een reflectiescherm. Uiteraard leer je welke camera-instellingen je het beste kunt gebruiken. Prachtige en kleurrijke foto's gegarandeerd!

  Alle Rocky Roads dagworkshops zijn inclusief lunch, activiteiten en lokaal transport. DEZE DAGWORKSHOP GAAT DOOR MET MINIMAAL 2 DEELNEMERS.  
 • Fotoworkshop Veluwe Forest & Faces - ROCKY ROADS TRAVEL Fotoworkshop Veluwe Heather & Hills - ROCKY ROADS TRAVEL

  Een van de mooiste natuurlijke decors om te fotograferen vind je zeker op de Veluwe. Tijdens deze Fotoworkshop Veluwe 'The Highest Hill' nemen we je mee naar een van onze favoriete stukjes Nederland, Nationaal Park de Veluwezoom. Wandel over de toppen en dalen van de beroemde heideheuvels bij de Posbank. Voel de hellingen in je kuiten en geniet van het fenomenale uitzicht. Ook leer je alle ins & outs over natuurfotografie en wordt je uitgedaagd jouw fotografiegrenzen te verleggen. Wees trouwens niet verrast als je oog in oog komt te staan met een edelhert of zwijn!

   
 • Aanbieding!
  Weekend Fotoworkshop Wadden Dark Skies - ROCKY ROADS TRAVEL Weekend Fotoworkshop Wadden Dark Skies - ROCKY ROADS TRAVEL