FOTOWORKSHOPS

Home » FOTOWORKSHOPS
FOTOWORKSHOPS2019-08-08T12:25:18+02:00
Rocky Roads Logo

WORKSHOPS IN NEDERLAND EN BELGIË

Een aantal keer per jaar reizen we met Rocky Roads af naar de mooiste plekken in Nederland en België. Lekker dichtbij huis dus! Het zijn volle programma’s waarbij je op pad gaat met Sabrina en de mooiste foto’s schiet. Maar niet voordat je begrijpt hoe jouw camera precies werkt! Je leert de basistechnieken van de fotografie en kunt deze direct inzetten in concrete foto-opdrachten.

Tijdens de workshop start elke dag met een stuk theorie. Hierbij worden o.a. cameratechniek, de creatieve aspecten van fotografie en vaak ook een stukje nabewerking behandeld. Gedurende de dag bespreken we de foto’s die gemaakt zijn en krijg je feedback over jouw werk.

Rocky Roads biedt workshops aan voor zowel beginners als voor de meer geoefende fotograaf. Maar geen paniek! De opdrachten worden altijd aangepast aan jouw niveau.

WORKSHOP SPECIALS

WORKSHOP SPECIALS

Een aantal keer per jaar bieden wij WORKSHOP SPECIALS aan. Deze workshops worden gecombineerd met een specifieke outdoor activiteit, zoals klimmen, mountainbiken of hiken. We kunnen ook alvast verklappen dat er voor het najaar een supertoffe SUP & PHOTO WORKSHOP gepland staat… lekker in de buitenlucht!

OVER SABRINA ALS DOCENT

In 2009 behaalde Sabrina haar eerstegraads docentenbevoegdheid in de kunstvakken op Fontys Hogeschool voor de Kunsten en sinds die tijd werkt zij als fotografiedocent op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Daarnaast is Sabrina medeverantwoordelijk voor het realiseren van de particuliere fotografieopleiding de Fotoschool in Amsterdam en is daar langere tijd werkzaam geweest als hoofddocent. Ook heeft Sabrina verschillende korte fotografieworkshops gegeven. Dankzij deze onderwijservaring is zij thuis in het lesgeven aan verschillende leeftijdsgroepen en in verschillende groepsvormen.

  • Fotoreis Wadi Rum, Jordanie - Rocky Roads Travel Voucher Rocky Roads
    December staat in het teken van cadeaus. Niet alleen van het ontvangen, maar vooral ook van het geven. Natuurlijk kunnen materiële cadeaus heel mooi zijn als ze persoonlijk zijn en iemand ze echt heel graag wil hebben. Maar na een tijdje verdwijnt dat gevoel, terwijl een herinnering aan een onvergetelijke dag nooit zal verdwijnen. Daarom hebben wij de Rocky Roads cadeauvouchers in het leven geroepen. Zo kun je iemand een blijvende herinnering cadeau geven, en niet alleen dankzij de vele foto's die gemaakt zullen worden! En nog een voordeel: je hebt een heleboel minder cadeaustress...
  • De Amsterdamse Waterleidingduinen, Nederland - Rocky Roads De Amsterdamse Waterleidingduinen, Nederland - Rocky Roads
    Dat je niet altijd ver van huis hoeft om adembenemend mooie landschappen te fotograferen bewijzen de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit beschermd stukje natuurgebied is niet zo bekend bij het grote publiek zoals bijvoorbeeld De Hoge Veluwe, maar het doet in geen geval onder aan schoonheid. Rocky Roads organiseert een women-only fotografieworkshop in dit prachtige gebied. Naast dat je tijdens deze fotosafari ten volle kunt genieten van alle flora en fauna hier, nemen we je mee naar de allerbeste fotografiespots. Natuurlijk krijg je ter plekke instructie van onze fotografiedocent Sabrina over hoe je alles het beste vastlegt in beeld. Je zult fantastische landschapsfoto’s schieten en je zult vrijwel gegarandeerd damherten fotograferen. Met een beetje geluk zelfs boomkikkers en een paar vossen...  Ook zal natuurgids Edith Otten je alles vertellen over wat er groeit en bloeit!