FAQ items aan het laden...
FOTOWALKS2023-01-27T19:30:17+01:00
Rocky Roads Logo

Tijdens de women-only fotoworkshops en fotoreizen die wij organiseren, merken we steevast dat er behoefte is aan een platform dat vrouwelijke fotografen samenbrengt. Om samen op pad te gaan, lekker relaxed te fotograferen zonder een ongeduldige man of vriend(in) erbij (herkenbaar?!), om niet in je eentje supervroeg op te staan om wilde dieren te fotograferen of gewoon om eens te sparren over fotografie. Daarom organiseren wij een paar keer per jaar Rocky Roads’ Fotowalks. Hier kun je gratis en voor niks bij aansluiten en op een laagdrempelige manier connecten met andere fotografieliefhebsters. Gezellig, toch?! Deze fotowandelingen zijn niet begeleid door Rocky Roads, maar hebben als doel een superfijne en veilige community te creëren van vrouwelijke fotografen.

Er kunnen maximaal 15 vrouwen mee op de fotowalk. Boek dus snel jouw plekje! Via onze social media-kanalen en onze speciale Rocky Roads’ Fotowalk-Facebook-groep houden we je op de hoogte van nieuwe data.

FOTOWALKS 2

FOTOWALKS

  • Ga mee op Rocky Roads Fotowalk! Tijdens de women-only fotoworkshops en fotoreizen die wij organiseren, merken we steevast dat er behoefte is aan een platform dat vrouwelijke fotografen samenbrengt. Om samen op pad te gaan, lekker relaxed te fotograferen zonder een ongeduldige man of vriend(in) erbij (herkenbaar?!), om niet in je eentje supervroeg op te staan om wilde dieren te fotograferen of gewoon om eens te sparren over fotografie. Daarom organiseren wij een paar keer per jaar Rocky Roads’ Fotowalks. Hier kun je gratis en voor niks bij aansluiten en op een laagdrempelige manier connecten met andere fotografieliefhebsters. Gezellig, toch?! Deze fotowandelingen zijn niet begeleid door Rocky Roads, maar hebben als doel een superfijne en veilige community te creëren van vrouwelijke fotografen. Er kunnen maximaal 15 vrouwen mee op de fotowalk. Boek dus snel jouw plekje!
  • Zin om het nieuwe jaar even goed in te luiden in het gezelschap van andere gezellige fotografieliefhebsters?! Dan moet je je nu inschrijven voor Rocky Roads' nieuwjaarsborrel in Amsterdam! Naast dat het vast en zeker een beregezellige reünie zal worden van alle Rocky Roadsters die al een keer (of meerdere keren) zijn mee geweest op fotoworkshop of fotoreis, is het ook jouw kans om meer over Rocky Roads te weten te komen en al jouw vragen te stellen over fotoreizen of workshops. Of natuurlijk om gewoon een supergezellige middag te hebben met gelijkgestemden!
Ga naar de bovenkant