Rocky Roads Logo

ONTWIKKEL JEZELF ALS FOTOGRAAF

Top! Je hebt de basistechniek onder de knie. Nu is het tijd om jezelf als fotograaf te gaan vormen en ontwikkelen. Welke richting wil je op? Waar ligt jouw kracht precies? Hoe omschrijf je jouw stijl? Waarin onderscheid jij je van die duizenden andere fotografen?

Best ingewikkelde vragen, dat weten wij ook. Vragen waar je misschien niet direct het antwoord op weet. Dat is helemaal niet erg, want ontdekken waar je staat, wat je kunt, waar je goed in bent, wat je wil en vooral, waar je BLIJ van wordt, heeft tijd nodig. Het is een kwestie van veel doen en eindeloos oefenen. Waarschijnlijk ben je heel wat mislukte foto’s verder voordat jij echt jouw ding in de fotografie hebt gevonden. Met Rocky Roads’ Ontwikkelkamer willen we jou helpen om die volgende stap in jouw fotografie te zetten. Of het nu is omdat je als professioneel fotograaf aan de slag wil, of omdat je het gewoon superleuk vindt om te doen. Sabrina kan jou met haar ruime ervaring in het fotografieonderwijs (alweer meer dan 11 jaar nu!) net even dat duwtje geven dat je nodig hebt om je vleugels uit te slaan.

Fotoreis Marokko | Rocky Roads Travel

FOTOGRAFIETIPS

Om bij te dragen aan jouw basiskennis geven we je op onze speciale fotografieblog allerlei hele praktische fotografietips. Gratis en voor niets! Check ook vooral onze ‘Rock Jouw Roads’ Instagram Stories voor meer achtergrondinfo en extra instructievideo’s. Scroll door alle onderwerpen of zoek op een specifiek onderwerp met behulp van de zoekfunctie recht bovenin.

Fotoworkshop_Veluwe_ROCKYROADSTRAVEL

ROCKY ROADS’ PHOTOBOOST

Vanaf 1 Februari 2021 kun je elke maand meedoen met Rocky Roads’ PhotoBoost. Via onze website, Facebook en Instagram geven wij je praktische foto-uitdagingen, waarmee je jouw fotografie een waardevolle boost geeft. Hier ga je uit je comfortzone en mag je eindeloos experimenteren! Zo’n PhotoBoost is gericht op een specifieke fototechniek, maar kan ook gaan over bijvoorbeeld ‘storytelling’, dus het achterliggende verhaal in jouw foto. Alles om jou er op uit te laten trekken met jouw camera.

In onze speciale Rocky Roads’ PhotoBoost Facebook-groep en via Instagram Stories kun jij jouw vragen en de resultaten van jouw PhotoBoost posten, krijg je allerhande tips & trucs en ontvang je feedback op je werk. Natuurlijk is het ook super inspirerend om te zien hoe andere fotografen de PhotoBoost oppakken.

Winning, toch?! Last but not least; elke maand kiezen we een winnares van Rocky Roads’ PhotoBoost. Win jij de PhotoBoost, dan zal jouw foto een maand lang schitteren op onze website en ontvang je een cadeauvoucher t.w.v. 35 euro, in te zetten op al onze fotoworkshops en fotoreizen. Tag jouw foto’s met #rockyroadsphotoboost en wij delen uiteraard jouw foto’s op onze social media-kanalen!

Fotoreis Marokko | Rocky Roads Travel

ROCKY ROADS’ MASTERCLASSES

Ook zijn wij bezig met Rocky Roads Masterclasses. Dit zijn trajecten voor gevorderde fotografen die gaan over wie jij bent als als fotograaf en welk verhaal jij wil uitdragen. Tijdens onze Masterclasses zal je bezig zijn met storytelling, het vinden van jouw eigen, unieke stijl en het maken van een (online) portfolio. Ook kijken we naar het werk van andere fotografen, onderzoeken we trends in de fotografie en bezoeken we een foto-expositie. We gaan echt de diepte in tijdens deze leerzame dagen en we weten zeker dat jij met een frisse visie op jouw eigen fotografie thuis zal komen. Hou onze social media in de gaten voor updates over deze unieke women-only Masterclasses.