FAQ items aan het laden...
CADEAUVOUCHER2020-12-09T11:31:31+01:00
Rocky Roads Logo

Een fotoworkshop volgen bij Rocky Roads is al leuk, maar hoe leuk is het om er één cadeau te geven? Speciaal voor de feestdagen bieden we cadeauvouchers aan waarmee je elke fotografieliefhebber heel erg blij kan maken. Het perfecte kerstcadeau! De vouchers zijn verkrijgbaar in verschillende waardes en in te zetten op elke women-only fotoworkshop of privécursus van Rocky Roads. Mocht je een specifieke wens hebben qua fotografie of fotolocatie kunnen wij een unieke workshop op maat samenstellen. Superleuk om te geven, dus! 

De geprinte cadeauvouchers komen in een superleuk vormgegeven cadeaudoosje, gevuld met glinsterende kerststerretjes en een bijpassend label. Deze worden in een envelop naar jou toegestuurd, zodat je deze zelf klaar kunt maken om onder de kerstboom te leggen. Maar het wordt nog mooier! Als je voor Maandag 21 December 2020 een cadeauvoucher besteld, betaal je geen verzendkosten en wordt de voucher gratis en voor niks verzonden naar elk adres in Nederland. (Voor verzendadressen buiten Nederland geldt een toeslag)

Nog vragen? Stel je vraag via onze contactpagina of mail hello@rockyroads.nl voor meer info.

Fotoworkshop Amsterdam - ROCKY ROADS TRAVEL

WAAROM EEN WORKSHOP BIJ ROCKY ROADS?

Persoonlijke begeleiding vinden wij heel belangrijk, ook tijdens onze reguliere fotografieworkshops als op onze fotoreizen. Om deze reden zijn onze groepen nooit groter dan 8 vrouwen. Vanwege covid-19 draaien we onze fotoworkshops tijdelijk met maximaal 3 deelneemsters om zo de regels van het RIVM rondom groepsvorming na te leven. Een groot voordeel van zo’n kleine fotografieworkshop is dat de begeleiding extra persoonlijk is. Sabrina zal kijken naar jouw persoonlijke wensen en ervoor zorgen dat jij in een paar uur antwoord krijgt op al je vragen èn je fotografie in korte tijd naar een hoger niveau zult tillen! Op jouw tempo, op jouw niveau. Camera paraat, mondkapje op en gaan! En, altijd met 1,5 meter afstand natuurlijk.

CADEAUVOUCHER

  • Het perfecte cadeau voor vrouwen! Niet alleen van het ontvangen, maar vooral ook van het geven. Natuurlijk kunnen materiële cadeaus heel mooi zijn als ze persoonlijk zijn en iemand ze echt heel graag wil hebben. Maar na een tijdje verdwijnt dat gevoel, terwijl een herinnering aan een onvergetelijke dag nooit zal verdwijnen. Daarom hebben wij de Rocky Roads cadeauvouchers in het leven geroepen. Zo kun je iemand een blijvende herinnering cadeau geven, en niet alleen dankzij de vele foto's die gemaakt zullen worden! En nog een voordeel: je hebt een heleboel minder cadeaustress...
Ga naar de bovenkant