FAQ items aan het laden...
FOTOGEAR2021-04-10T10:41:50+02:00
Rocky Roads Logo

Een fotoworkshop volgen bij Rocky Roads is al leuk, maar hoeveel leuker is het om dat met de perfecte fotografie gear te doen? Speciaal voor alle Rocky Roads vrouwen bieden we nu de mooiste foto apparatuur aan waar elke fotografieliefhebster blij van zal worden. Of natuurlijk leuk om cadeau te geven! 

Wij zijn zelf groot fan van de fotogear van Caruba en zijn dan ook supertrots dat wij official partner zijn! Kijk maar eens naar deze video waarin Rick vertelt over de Caruba Extension Tube Set. Dit zijn tussenringen die je gebruikt om met standaard lenzen macrofoto’s te maken. In deze video legt Rick uit wat er in de set zit. En hij vertelt en laat zien hoe je de tussenringen toepast. Deze tussenring zijn binnenkort ook in onze webshop te koop. Supertof, toch?!

Verzendkosten

De verzendkosten van onze producten binnen Nederland met PostNL bedragen 5,95 euro. Gratis afhalen in Amsterdam-Noord kan ook. Maar, als je voor 50 euro of meer bestelt in de webshop, betaal je geen verzendkosten en sturen wij jouw bestelling gratis naar elk adres in Nederland. (Voor verzendadressen buiten Nederland geldt een toeslag.)

Levering

De levering van onze producten is maximaal 5 werkdagen.

VRAGEN? MAIL ONS!

ROCKY’S FOTOGEAR

Ga naar de bovenkant