Rocky Roads Logo

PHOTOBOOST 2023 | FOTOWEDSTRIJD

Het is alweer even geleden dat er een Rocky Roads’ PhotoBoost online kwam. Maar, de tijd is gekomen voor een nieuwe fotowedstrijd… en wat voor één! Want poh, er zijn behoorlijk wat mooie prijzen te winnen. Klaar voor? Komt ‘ie!

1e PRIJS
Een WANDRD THE PRVKE 21-Liter Green Photo Bundel fototas t.w.v. 239 euro
De Wandrd The Prvke 21-Liter brengt comfort, duurzaamheid, stijl en een intuïtief ontwerp samen in één rugzak. Menig Rocky Roads-vrouw gebruikt deze fototas (waaronder ikzelf) en wij zijn unaniem fan!

2e PRIJS
Een Rocky Roads voucher t.w.v. 100 euro
Met korting mee op fotoreis of workshop! Hoe leuk?! In te zetten op alle fotoworkshops en fotoreizen. Niet inwisselbaar op onze fotogear.

3e PRIJS
Een WANDRD ROADSIDE WATCH MUTS t.w.v. 19,95 euro
De Wandrd Roadside Watch Cap is warm, zacht en stijlvol tegelijk. De watch cap is gewoven van het duurzame acryl wat koude wind uitstekend weert en zorgt urenlang optimaal draagcomfort.

JOUW MOOISTE ZELFPORTRET

Het is precies VIER jaar geleden dat ik mijn állereerste fotoreis OOIT met deed Rocky Roads. Holy moly mensen, what a ride it has been! Deze eerste fotoreis ging naar Marokko en deed ik met ÉÉN deelneemster. De fotoreis daarna – ook in Marokko – met vier vrouwen. En toen gebeurde waar ik niet van had durven dromen: al mijn reizen en workshops zaten ineens hartstikke vol. En toen… toen kwam corona en heb ik menigmaal gevreesd voor de toekomst van Rocky Roads. Alle reizen en workshops moest ik annuleren, maar dankzij alle lieve vrouwen die hadden geboekt, heeft me dat dus niet de kop gekost. Want, zeiden ze, dan gaan we toch gewoon mee als het weer kan?! Voor eeuwig dankbaar…

Maar waar ik nog het meest trots op ben, is de Rocky Roads-community die is ontstaan. De fotowalks, de fotodates, de nieuwjaarsborrel, de vriendschappen die zijn ontstaan na fotoreizen en fotoworkshops… ik geniet daar oneindig van. DANK LIEVE ROCKY ROADSTERS, voor jullie steun, gezelligheid en loyaliteit. Dit had ik nooit durven dromen. Enne, om jullie te bedanken gooi ik er dus een fotowedstrijd tegenaan met een paar supervette prijzen! Ik wil jullie als Rocky Roadsters ook een gezicht geven, dus het thema van de fotowedstrijd is: ZELFPORTRET. Wees zo creatief mogelijk, denk out of the box, een zelfportret hoeft echt geen selfie te zijn! Als er maar iets van JOU in zit. De komende weken deel ik ter inspiratie zelfportretten in Rocky Roads’ Instagram-stories. Iedereen mag mee doen, ook als je (nog) niet bent mee geweest met Rocky Roads.

Rocky Roads Photoboost | ROCKY ROADS TRAVEL

ZO DOE JE MEE!

1. VOLG @rockyroadstravel op Instagram (Maar dat deed je natuurlijk allang!)

2. POST en TAG jouw mooiste zelfportret met #rockyroadsphotoboost en @rockyroadstravel op Instagram. (Superleuk als je dit ook wil delen in jouw Insta-story, ik deel met alle liefde jouw foto!)

3. VERTEL in je post ook wat fotografie voor jou betekent. Superbenieuwd! ❤️

Je kunt meedoen t/m 22 December 2023. De lucky winnaressen van deze fotowedstrijd worden op 23 December 2023 bekend gemaakt.

FOTOWEDSTRIJD 2023 1

Mocht je nog vragen hebben over deze PhotoBoost Fotowedstrijd 2023, stel deze dan via onze Instagram of Facebook-pagina of ga naar Rocky Roads PhotoBoost Facebook-groep. Succes!

FOTOWEDSTRIJD 2023 2