Rocky Roads Logo

HET BOEKEN VAN FOTOREIZEN EN CORONA

Laatste update maandag 19 April 2021

Reizen en corona. Het lijkt niet de allerbeste combinatie. We moeten dan ook nog even wachten totdat het internationaal toerisme weer op gang komt. Mochten we dan eindelijk weer op reis kunnen, vinden we jouw veiligheid hierin het allerbelangrijkste. Hier beantwoorden wij jouw vragen met betrekking tot het boeken van reizen tijdens corona. Ook kun je meer lezen over onze flexibele boekingsvoorwaarden.

COVID-19 1

STA JE OOK ZO TE SPRINGEN OM OP REIS TE GAAN?
Dankzij Rocky Roads’ super flexibele voorwaarden kun je ondanks corona met een gerust hart jouw reis boeken. Tuurlijk, het is een onzekere tijd waarin we nu leven, maar hopelijk kunnen we die onzekerheid wegnemen door je alles te vertellen over ons flexibele corona-beleid. Zo heb jij de komende tijd alvast iets om naar uit te kijken!

KOSTELOOS VERPLAATSEN, VOUCHER OF GELD TERUG
Indien blijkt dat reizen niet mogelijk is vanwege COVID-19 zullen we allereerst kijken naar de mogelijkheid om de reis volledig kosteloos te verplaatsen. De prijs zoals overeengekomen bij het boeken van de reis, blijft dus hetzelfde, mits het gaat om hetzelfde aantal reisdagen. Met de meeste van onze geweldige partners hebben wij kunnen regelen dat wij flexibel accommodaties kunnen reserveren. Ook voor ons een hele geruststelling! Mocht de nieuwe datum niet uitkomen, kun je kiezen voor een voucher van dezelfde waarde als het door jou betaalde bedrag, of de volledige reissom teruggestort krijgen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Voor jouw eigen zekerheid zijn wij aangesloten bij het GGTO Garantiefonds. Dit is een verplichte verzekering in Nederland voor kleine touroperators en het zorgt ervoor dat wanneer wij in het onwaarschijnlijke geval failliet zouden gaan, je je geld terugkrijgt. Wij zijn verplicht bij elke boeking 15 euro in rekening te brengen bij de boeker. Hier krijg je voorafgaand aan de reis een factuur voor toegestuurd. Meer info vind je hier.

Alleen geldig voor de volgende redenen gerelateerd aan COVID-19:
– De Nederlandse en/of Belgische overheid geeft een negatief reisadvies af voor het land van bestemming. Dat wil zeggen ‘code oranje’ of ‘code rood’. Hier vind je een overzicht van alle kleurcodes per land.
– De grenzen van het land van bestemming zijn gesloten voor alle internationale reizigers of voor reizigers uit Nederland en/of België.
– Internationale vluchten worden geannuleerd.
– Een verplichte quarantaineperiode wordt opgelegd door de bestemming bij aankomst of bij terugkeer in Nederland en/of België.

JOUW FOTOREIS IS GEANNULEERD VANWEGE COVID-19. EN NU?
Rocky Roads houdt alle verwikkelingen in de reiswereld nauwlettend in de gaten. Mocht een fotoreis niet door kunnen gaan, dan krijg je daar zo snel mogelijk per email of per WhatsApp bericht van. Je kunt dan kiezen voor een voucher van dezelfde waarde als het door jou betaalde bedrag, of de reissom teruggestort te krijgen. Zorg er altijd voor dat je jouw vliegticket boekt met de mogelijkheid om te verzetten naar een andere datum. KLM biedt deze mogelijkheid nu kosteloos aan. Bij Transavia kun je momenteel kiezen voor Flextickets, waarbij je voor 18 euro jouw ticket tot 48 uur voor vertrek kosteloos kunt verzetten naar een andere datum*.
*Exclusief eventueel tariefverschil.

CORONA-MAATREGELEN TIJDENS EEN REIS
We zullen ten alle tijden zorgen dat wij voldoen aan de adviezen van het RIVM. Deze lees je hier. Zo nemen we altijd de 1,5 meter-maatregelen in acht. De accommodaties waar we slapen tijdens onze fotoreizen zijn ruim. We slapen in 1-persoonsbedden. Onze maaltijden nuttigen we ook met de 1,5 meter afstand in acht houdend. Badkamers en toiletten worden na gebruik gedesinfecteerd.

ZORGVERZEKERING
Uiteraard is het belangrijk om voor vertrek te zorgen dat jouw zorgverzekering je de juiste (wereld)dekking geeft en om je goed in te lezen in de polis van jouw verzekering. Aangezien wij altijd zelf onze reizen begeleiden, bieden wij intensieve 24/7 begeleiding. Mocht je in de onwaarschijnlijke situatie terechtkomen waarbij je medische hulp nodig hebt, dan begeleiden wij je uiteraard tijdens dit proces.

WAAR WACHT JE NOG OP?
Hopelijk hebben we jouw zorgen weggenomen over het boeken van reizen bij Rocky Roads in tijden van corona. Nog een voordeel van nu boeken is dat je nu gebruik kunt maken van scherpe prijzen, omdat er momenteel door een aantal van onze partners korting wordt gegeven op transport en accommodaties. Iedereen heeft andere wensen, dus we horen graag of je meer vragen hebt omtrent onze boekingsvoorwaarden, zodat je met een gerust hart jouw droomreis kunt boeken.

KLAAR VOOR DIE ONCE-IN-A-LIFETIME TRIP? CHECK HIERONDER AL ONZE WOMEN-ONLY FOTOREIZEN.

BEKIJK FOTOREIZEN
Fotoworkshop_Veluwe_ROCKYROADSTRAVEL

HET BOEKEN VAN FOTOWORKSHOPS EN CORONA

Net als bij van onze fotoreizen, kun je ook met een gerust hart jouw fotoworkshop boeken. Ondanks dat we bij workshops niet naar het buitenland reizen, staat jouw veiligheid voorop. Hieronder beantwoorden wij jouw vragen met betrekking tot het boeken van fotoworkshops tijdens corona en onze flexibele voorwaarden.

KOSTELOOS VERPLAATSEN, VOUCHER OF GELD TERUG
Ook voor onze 1-daagse of meerdaagse fotoworkshops geldt; indien blijkt dat het organiseren van een groepsworkshop niet mogelijk is vanwege COVID-19 zullen we allereerst kijken naar de mogelijkheid om de workshop volledig kosteloos te verplaatsen naar een andere datum. De prijs zoals overeengekomen bij het boeken van de workshop, blijft hetzelfde, mits het gaat om hetzelfde aantal workshopdagen. Mocht de nieuwe datum niet uitkomen, kun je kiezen voor een voucher van dezelfde waarde als het door jou betaalde bedrag, of het door jou betaalde bedrag teruggestort krijgen.

Alleen geldig voor de volgende redenen gerelateerd aan COVID-19:
– De Nederlandse overheid legt een samenscholingsverbod en/of evenementenverbod op. Dat wil zeggen dat je met maximaal 2 personen op alle openbare plaatsen en in de buitenlucht mag zijn.
Voor Belgische deelnemers:
– De grenzen van het land van bestemming zijn gesloten voor reizigers uit België.
– Een verplichte quarantaineperiode wordt opgelegd door de bestemming bij aankomst in Nederland of bij terugkeer in België.

JOUW FOTOWORKSHOP IS GEANNULEERD VANWEGE COVID-19. EN NU?
Mocht een fotoworkshop niet door kunnen gaan, dan krijg je daar zo snel mogelijk per email of per WhatsApp bericht van. We zullen allereerst kijken naar een alternatieve datum. Mocht dat niet uitkomen, kun je kiezen voor een voucher van dezelfde waarde als het door jou betaalde bedrag, of het door jou betaalde bedrag teruggestort krijgen.

CORONA-MAATREGELEN TIJDENS EEN FOTOWORKSHOP
We zullen ten alle tijden zorgen dat wij voldoen aan de adviezen van het RIVM. Deze lees je hier. Zo nemen we altijd de 1,5 meter-maatregelen in acht.  De accommodaties waar we slapen tijdens onze meerdaagse fotoworkshops zijn ruim. We slapen in 1-persoonsbedden. Onze maaltijden nuttigen we ook met de 1,5 meter afstand in acht houdend. Badkamers en toiletten worden na gebruik gedesinfecteerd.

KLAAR OM TE BOEKEN?
We hopen dat je nu met een gerust hart een fotoworkshop kunt boeken bij Rocky Roads. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je die stellen via het contactformulier of via email.

BEKIJK FOTOWORKSHOPS