Rocky Roads Logo

PHOTOBOOST 2022 | FOTOWEDSTRIJD

Het is alweer even geleden dat er een Rocky Roads’ PhotoBoost online kwam. Maar, de tijd is gekomen voor een nieuwe fotowedstrijd… en wat voor één! Want de winnares van deze wedstrijd wint een Rocky Roads voucher t.w.v. 99 euro! In te zetten op alle fotoworkshops en fotoreizen. Leuk toch?!

Onder: Op fotoreis in Schotland. Foto: Henrike Bunk.
Fotoreis Schotland | Rocky Roads Travel

JOUW BESTE FOTO VAN 2022

Het einde van 2022 is alweer bijna in zicht. Ben ik de enige die vind dat dit jaar écht is omgevlogen? Ik vond het DUS wel weer tijd voor een nieuwe FOTOWEDSTRIJD!

Deze keer wil ik jouw allerbeste foto van 2022 zien. Welke foto ben jij nou écht trots op? Die foto waarvan je meteen nadat je hem maakte wist, dit is hem! Jouw masterpiece? Mag van alles zijn; landschap, portret, food, macro… doe eens gek! Hieronder zie je de mijne, een foto die ik maakte tijdens en reportage die ik maakte voor Columbus Travel in de afgelegen oostfjorden van IJsland. (Mocht je het nog niet weten, naast mijn bezigheden voor Rocky Roads Travel, werk ik ook als freelance reisjournalist. Vind je hier meer over!) Kom maar op met jullie favorietjes!

PHOTOBOOST 2022 | FOTOWEDSTRIJD 1

REFLECTIES

Niet geheel onbelangrijk… wat kun je winnen?! Tadááá, een Rocky Roads voucher t.w.v. 99 euro! In te zetten op alle fotoworkshops en fotoreizen. Leuk toch?!

Rocky Roads Photoboost | ROCKY ROADS TRAVEL

ZO DOE JE MEE!

– Volg @rockyroadstravel op Instagram en Facebook (Maar dat deed je natuurlijk allang!)
– POST en TAG jouw allerbeste foto van 2022 met #rockyroads2022 en @rockyroadstravel op Facebook en/of Instagram. (Superleuk als je dit ook wil delen in jouw Insta-story, ik deel met alle liefde jouw foto!)

De lucky winnares van deze fotowedstrijd wordt op Zondag 8 Januari 2023 om 10u00 bekend gemaakt. Ook nog eens mijn eigen verjaardag, dus dubbel feest! Good luck, ladies! <3

Let wel op:
De ingezonden foto moet gemaakt zijn tussen 1 Januari en 31 December 2022.

Rocky Roads Photoboost | ROCKY ROADS TRAVEL

Mocht je nog vragen hebben over deze PhotoBoost Fotowedstrijd 2022, stel deze dan via onze Instagram of Facebook-pagina of ga naar Rocky Roads PhotoBoost Facebook-groep. Succes!