Rocky Roads Logo

Kleinschalige fotografieworkshops in ons eigen mooie Nederland! Deze fotocursussen voldoen volledig aan de regels die het RIVM heeft opgesteld rondom groepsvorming in de openbare ruimte. Hierbij is het allerbelangrijkste dat we de 1,5 meter-maatregel ten alle tijden in acht nemen en zullen daarom deze workshops met maximaal 2 personen doen.

Deze Mini Workshops hebben een specifiek thema. Zo gaan we aan de slag met de basis van de fotografie waarbij we ons richten op camera-instellingen, licht en belichting en compositie. Maar we bieden ook hele specifieke fotografieworkshops aan waarbij we ons richten op landschapsfotografie, straat- en portretfotografie. Alle onderwerpen worden op een laagdrempelige en gestructureerde manier behandeld en afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Mocht je een specifieke wens hebben qua fotografie of fotolocatie kunnen wij een unieke workshop op maat samenstellen. Superleuk dus om met je fotografiebuddy te doen! Dit is een hele flexibele fototraining en in overleg met Sabrina bepaal je het lesprogramma helemaal zelf. 

Natuurlijk zal zo een Mini Workshop er anders uit zien dan een reguliere fotografieworkshop. De fotoinstructie voorafgaand aan de dag van de workshop zal gaan via email en/of videobellen. Met het oog op de 1,5 meter-maatregel wordt het lastig om de gemaakte foto’s direct op het scherm van de camera te bekijken en zo feedback geven. We zullen de beelden achteraf bespreken via een besloten Facebook-groep, zodat je feedback op jouw foto’s kunt krijgen. Ook kun je daar een stukje instructie over het nabewerken van de foto’s terug vinden. Natuurlijk mag je alle vragen stellen die je hebt, zowel op de dag van de fotoworkshop zelf als er na.

WAAROM EEN MINI WORKSHOP?

Persoonlijke begeleiding vinden wij heel belangrijk, ook tijdens onze reguliere fotografieworkshops als op onze fotoreizen. Om deze reden zijn onze groepen nooit groter dan 8 vrouwen. Deze Mini Workshops worden gegeven met maximaal 2 personen om zo de regels van het RIVM rondom groepsvorming zo goed mogelijk na te kunnen leven. Een bijkomend voordeel van fotografieworkshops in zo een kleine groep is dat de begeleiding extra persoonlijk is. Sabrina zal je helpen met al je vragen en ervoor zorgen dat jij in een paar uur antwoord krijgt op al je vragen èn je fotografie in korte tijd naar een hoger niveau zult tillen!

OVER SABRINA ALS DOCENT

Na afgestudeerde te zijn als fotograaf aan de KABK in Den Haag, behaalde Sabrina haar eerstegraads docentenbevoegdheid in de kunstvakken op Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Kort daarna begon zij als fotografiedocent op het Grafisch Lyceum Rotterdam. Daarnaast is Sabrina medeverantwoordelijk voor het realiseren van de particuliere fotografieopleiding de Fotoschool in Amsterdam en is daar langere tijd werkzaam geweest als hoofddocent. Ook heeft Sabrina het docententeam van Media College Amsterdam ondersteund bij het opzetten van hun fotografieopleiding. Dankzij deze onderwijservaring is zij thuis in het lesgeven aan verschillende leeftijdsgroepen en in verschillende groepsvormen.

MINI WORKSHOPS